Sperry Topsider Menns Gull Wingtip Kile Grå Oxford Sko 10 Menn Oss

B019HDKPVE
Sperry Top-sider Menns Gull Wingtip Kile Grå Oxford Sko 10 Menn Oss
 • sko
 • lær
 • gummisåle
 • rik lær øvre med en polert overflate
 • tradisjonelle blonder-up system for en sikker passform
 • har en klassisk wingtip mønster som utfyller både casual og mer sofistikert utseende
 • ekte lammeskinn fôr omgir foten i ultra-myk og varig komfort
Sperry Top-sider Menns Gull Wingtip Kile Grå Oxford Sko 10 Menn Oss Sperry Top-sider Menns Gull Wingtip Kile Grå Oxford Sko 10 Menn Oss Sperry Top-sider Menns Gull Wingtip Kile Grå Oxford Sko 10 Menn Oss Sperry Top-sider Menns Gull Wingtip Kile Grå Oxford Sko 10 Menn Oss
 • Palladium Pallabrouse Bgy Tw R Støvler Daggry Blå / Reflekterende
 • Kamper
  Neste kamp

  Manchester United

  Premier League

  søn 29.04.2018

  17:30

  TV2 Sport Premium (N), Viasat Premium (S), TV3 MAX (DK)

  Kampdato bekreftet

  Arsenal

 • Turer billetter
 • Alfani Sahara Stassi Ankelstøvletter Womens Oss 6 M
 • Carhartt Menns 11 Wellington Vanntett Myk Tå Pullon Skinn Arbeid Boot Cmp1100 Brun
 • Kontakt oss
 • De fleste kjenner noen som er sjenert: Mennesker som ofte unnviker andres blikk, som lett rødmer, og snakker med lav stemme. Men ikke alle som er sjenerte, er alltid like tilbakeholdne. Det kan være avhengig av omstendighetene: De fleste mennesker er mer avslappet i trygge og kjente omgivelser enn i fullstendig nye og ukjente situasjoner. I tillegg er man gjerne sjenert når man ikke har det så godt på innsiden – da forsøker man å beskytte seg på utsiden, ved å Supra Mens Stabler Ii Skatesko Off White
  .

  Det kan også hende man er utadvendt og full av selvtillit på noen områder – for eksempel på jobb – men plutselig blir sjenert overfor det motsatte kjønn (eller Reebok Menns Klubb C 85 Is Fashion Sneaker Svart / Hvit / Is
  ). Dette har også mye med erfaring å gjøre, siden det ukjente ofte er skremmende. Derfor er det særlig unge gutter som er sjenert overfor jenter, eller tenåringsjenter som rødmer hver gang de ser han de liker. Men Latasa Kvinner Mote Fjær Faller Nagler Stropper Glidelås Blokk Høy Hæl Ankel Støvler Svart
  , så er det vanlig at man fremdeles er sjenert overfor personer man gjerne skulle ha flørtet med.

  Det er ikke utelukkende dårlig å være sjenert. Det er også uttrykk for stor følsomhet, noe som absolutt er en verdifull egenskap, særlig når det kommer til relasjoner med andre. Sjenerte mennesker er veldig oppmerksomme for detaljer – det gjør dem til pålitelige venner og partnere. Men for dem selv kan det å ta inn på seg så mange sanseinntrykk ofte bli slitsomt og skremmende. Derfor trekker de seg tilbake og virker sjenerte på andre.

  Forskning har funnet ut at grunnlaget for at en person blir sjenert ligger i genene. Det er altså arvelig å være sjenert. Noen mennesker er rett og slett sjenerte av natur. Særlig sjenerte barn reagerer sterkere på stress og blir lettere redd enn andre. Men selv om sjenerthet har mye med anlegg å gjøre, så kan man ofte få bukt med den i løpet av oppveksten eller som voksen.

  EliteSingles’ ansatte psykolog Salama Marine forklarer at det finnes fire forskjellige typer sjenerte: Den ene typen er sjenert på grunn av frykten for å mislykkes. Den andre tør ikke å snakke med andre fordi den er redd for å blottlegge seg. Den tredje typen er redd for å bli dømt av andre, mens den fjerde typen aldri våger å si nei, eller å få igjennom viljen sin. Enten man er på nett eller i det «virkelige liv», kan det være plagsomt å være sjenert. Det er riktignok ingen sykdom, men en karakteregenskap som man kan jobbe med å forandre, understreker hun.

  Frykten for å bli avvist er noe alle mennesker kan kjenne seg igjen i – frykt for å ikke være god nok eller frykt for å ikke bli godtatt og verdsatt for den man er, med sine feil og mangler.

  Å bli avvist innebærer at man ikke får den positive bekreftelsen man hadde ønsket fra en annen person. Jo viktigere det er få bekreftelse fra den andre personen, dess verre føles det å bli avvist. Frykten for å bli avvist kan dukke opp i alle type relasjoner, særlig i kjærlighetsforhold, men også i venneforhold og familieforhold.

  “Å elske er å være sårbar”, skrev den kristne forfatteren C.S. Lewis. Hans råd til dem som ikke ønsker å bli såret er å ikke gi hjertet sitt til noen. Å vise kjærlighet innebærer nemlig alltid en risiko for avvisning, og en risiko for at kjærligheten ikke blir gjengjeldt. Den eneste sikre måten å unngå å bli såret på er å aldri gjøre seg sårbar. Den eneste sikre veien til å unngå avvisning er å ikke vise kjærlighet. Men dersom man velger den sikre løsningen velger man samtidig bort kjærligheten, og man ender opp med et kaldt, følelsesløst og isolert hjerte.

  LES OGSÅ: Allhqfashion Kvinners Spenne Lave Hæler Ku Lær Faste Åpen Sandaler Svart

  En naturlig reaksjon for dem som har blitt såret og avvist er at man blir mer påpasselig med å binde seg til andre mennesker, mer forsiktig med å gi av seg selv, og mer redd for å vise følelser og svakheter. På denne måten lar vi frykten for avvisning være med å styre livene våre, valgene vi tar og måten vi forholder oss til andre mennesker på.

  Frykten for avvisning kan gjøre at vi ikke tør å være ærlige, at vi ikke våger å vise våre svake sider, at vi ikke klarer å snakke med venner om personlige problemer, eller at vi ikke makter å be andre om tilgivelse. Frykten for avvisning kan føre til at du ikke tør å ta sosiale initativ, at du ikke tør å invitere ut den jenten eller gutten som du har følelser for, at du ikke tør å gi uttrykk for disse følelsene, og at du ikke tør å gå inn i et kjæresteforhold.

  LES OGSÅ: Hvordan finne den rette

  I stedet for å la frykten for avvisning være med å styre livene våre, kan vi heller prøve å forsone oss med at avvisninger er en naturlig del av livet, og at all form for kjærlighet innebærer en overhengende risiko for å bli såret.

  Det kan være mye hjelp å finne i bibeltekstene om at Gud aldri vil svikte deg, og at du er elsket betingelsesløst. Se f. eks Bonnibel Mavis4 Kvinners Spiss Tå Spent Forstropp Høy Hæl Stiletto Pu Sko Beige
  Jes 49:15-16 Salme 121 1. Joh 4:10

  FlogasNorge AS Nydalsveien 15 0484 Oslo

  Tlf+47 90248000 Foretaksregisteret NO 998 409 438 MVA

  A part of Rjs Fuzzies Menns Saueskinn Skinn Foret Mokasiner Sjokolade

  Easemax Kvinner Mote Høy Hæl Titte Toe Mule Sandaler Gul
  Carolbar Kvinners Spenne Eleganse Søt Sommerfest Dato Åpen Tå Plattform Kjole Wedges Sandaler Rosa
  Flogas Britain Miltec Taktiske Hæren Støvler Med Ykk Glidelås Semsket Skinn Tunge Militære Støvler khaki Uk 8
  Benegas Butagaz Google+